Kiwanis Barrelrun 2013

Kiwanis Barrelrun 2013

EEN ONVERGETELIJK EVENEMENT

De Kiwanis Barrelrun 2013, van donderdag 12 tot en met zaterdag 14 september 2013, een evenement wat niet snel vergeten zal worden. Er wordt gestart in Middelharnis, vandaar rijden we naar Keulen en daarna via Limburg naar Brugge, waarna we weer terugreizen naar Goeree-Overflakkee.

AANTAL AUTO'S VOOR DEELNAME
We willen met maximaal 25 auto’s van start gaan. De auto’s mogen niet meer dan 500,- gekost hebben, dus het is al een uitdaging om de eindstreep te halen. Onderweg dienen opdrachten uitgevoerd, zodat sprake is zowel van een beproeving van mens en machine.

DE BARRELRUN: MÉÉR DAN ALLEEN EEN RACE

Gedurende de reis krijgen de deelnemers verscheidene opdrachten die de rit tot een ware uitdaging maken. Door een verscheidenheid aan opdrachten is er voor iedereen kans om de eindoverwinning op te eisen.
Met nadruk wordt gesteld, dat de barrelrun (zowel de gehele reis als de opdrachten) geen element van snelheid of tijdcompetitie zijn.
De veiligheid van een ieder staat voorop!

MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORDE RONDREIS

Wij steunen met de Barrelrun een belangrijk doel. De opbrengst komt ten goede aan het Prinses Beatrixfonds. Dit goede doel houdt zich bezig met onderzoeken naar ernstige spierziekten.

Deel deze post