HaringEvent 18 juni 2015

HaringEvent 18 juni 2015

Nieuwe haring één week later
Gistermiddag is bekend geworden dat de start van het haringseizoen een week wordt uitgesteld. De haringgroothandel heeft dit in overleg met de aanvoerders van de vis besloten.

Haring niet vet genoeg
Dit besluit is genomen omdat de haring nog niet vet genoeg is. Uit onderzoek is gebleken dat de haring wel voldoende voedsel in zijn maag heeft, maar dit voedsel nog niet omgezet heeft in vet. Een paar dagen zon, en de haring zal zich tot een smakelijke haring ontwikkelen.

Nieuwe datum: 18 juni
Het Flakkeese Haringseizoen starten met een haring van mindere kwaliteit vindt Kiwanis Goeree-Overflakkee geen optie. Wij hebben dan ook besloten om het Haringevent een week later dan gepland te houden, namelijk op donderdag 18 juni 2015.
Alleen de datum is veranderd. De locatie en tijden zijn ongewijzigd.
Vanaf 17.30 uur in Golfrestaurant Roxenisse te Melissant.

Aanmelden
U kunt zich hier aanmelden op Haringevent.nl.
Heeft u zich reeds aangemeld dan hoeft u niets te doen. Wij gaan er vanuit dat uw aanmelding ook geldt voor de 18e. Mocht dit niet het geval zijn, dan graag uw wijziging doorgeven via caroline@ssgo.nl.
Voor een ieder die zich aanmeldt c.q. reeds aangemeld heeft, ligt zijn/haar toegangskaart gereed bij de inschrijftafel op 18 juni.

Tot de 18e!

Deel deze post